Adjust text size:

Kysymykset ja vastaukset

Mistä voin kysellä kadonneista tavaroista?

Voit kysyä kadonneista tavaroista vahtimestarilta tai paikan päällä keneltä tahansa henkilökunnan jäseneltä.

Saako konserteissa valokuvata?

Konserttisalissa konserttien ja tapahtumien valokuvaus ja taltiointi on kielletty. Konserttitalon muissa tiloissa saa kuvata, mikäli se ei häiritse muita kävijöitä tai talon toimintaa. Erillisiä kuvauslupia voi tiedustella Turun filharmonisen orkesterin tiedottaja-markkinoijalta.

Minne voin pysäköidä auton?

Konserttitalolla ei ole omaa paikoitusaluetta, mutta lähikatujen varsilla sekä Puutorin parkkiluolassa on tilaa henkilöautoille. 

Miten toimitan kiitoksen taiteilijalle?

Taiteilijoille voi toimittaa kukkia tai muita kiitoksia jättämällä ne Konserttitalon naulakkohenkilökunnalle (tai muilla konserttipaikoilla henkilökunnalle). Tarkistathan, että lahjasta käy selkeästi ilmi sekä saaja että antaja.

Onko Konserttitalolla naulakkopalvelua?

Turun konserttitalolla on maksullinen naulakkopalvelu. Hinta on 2 €/hlö (2020). 

Mitä tapahtumia Turun Konserttitalolla on?

Turun konserttitalo mukautuu monenlaiseen käyttöön ja toimii ympäri vuoden tiiviisti eri tapahtumien näyttämönä. Se on omistajansa Turun kaupungin oman sinfoniaorkesterin, Turun filharmonisen orkesterin kotisali.

Mistä löydän käsiohjelman?

Turun filharmonisen orkesterin konserteissa käsiohjelma sisältyy lipun hintaan. Käsiohjelmia on jaossa aulatiloissa, ja käsiohjelmassa on esitelty konsertin ohjelmisto ja esiintyjät.

Mikä on konserttitiedoissa mainittu "varaslähtö"?

Varaslähtö on konserttivieraille avoin tilaisuus, jossa tutustutaan tarkemmin illan konsertin ohjelmaan. Usein orkesterin intendentin haastateltavana on konsertin kapellimestari, solisti tai säveltäjä. Varaslähdöt järjestetään Konserttitalon ala-aulan kahviossa tuntia ennen konsertin alkua.

What is the “head start” mentioned in the season brochure?

The head start is an open event for concert visitors to get to know more of the evening’s program. Often the orchestra’s chief executive interviews the concerts conductor, soloist or composer. Head starts are organized in the lower foyers café an hour before the start of the concert.

Where can I purchase a hand program?

Symphony and theme concert’s hand program may be purchased at the concert venue. Chamber music concert's hand program is included in the ticket price. The program includes the concert program and artists.

Where can I enquire for lost items at the concert hall?

You can ask for missing items from the operations manager or on location from any member of the staff.