Adjust text size:

Eppu Nuotion Sinä olet kaunis -musiikkisatu kutsuu koko perheen kuuntelemaan

Lasten musiikkisalongissa kuullaan koko perheen musiikkisatu Sinä olet kaunis torstaina 7.4. klo 18 Konserttitalossa. Musiikkisatu perustuu Eppu Nuotion kirjoittamaan samannimiseen lastenkirjaan, ja konsertissa Nuotio esiintyy kertojana.

Charles Perraultin klassisesta sadusta Posliininukkien keisarinna inspiraationsa saanut koskettava tarina on kertomus siitä, kuinka jokainen on kaunis ja arvokas. Kristiina Louhi on kuvittanut Nuotion lastenkirjan, ja myös konsertissa Louhen upeat kuvitukset heijastuvat Konserttitalon seinään. Timo Klemettinen on säveltänyt musiikkisadun helposti lähestyttävän ja mukaansa tempaavan musiikin. Musiikkisatu sai ensi-iltansa Tampere-talossa vuonna 2020.

Klemettisen musiikin tulkitsee TFO:n kamarimusiikkiyhtye: Juha-Pekka Vikman ja Ilana Gothóni, viulu Mari Viluksela, alttoviulu, Katja Kolehmainen, sello, Saara Lehtinen, huilu, Clara Riccucci, klarinetti, Tanja Nisonen, käyrätorvi, Jalmari Lintunen, lyömäsoittimet sekä Mikael Kemppainen, piano.

Kirjailija Eppu Nuotion tuotantoon kuuluu yli 70 kirjan lisäksi tv-käsikirjoituksia, musikaaleja, näytelmiä ja lauluja. Nuotio on palkittu työstään lasten- ja nuortenkirjailijana Kaarina Helakisa -palkinnolla. Nuotio on myös Unicefin Hyväntahdon lähettiläs.

Säveltäjä Timo Klemettinen on musiikkimaailman moniottelija, joka on toiminut muusikkona niin klassisen kuin rytmimusiikinkin puolella, sinfoniaorkestereista Big Bandeihin ja jazz- ja rock -yhtyeistä teattereihin. Hänen laulukokoelmansa käsittää yli 500 laulua.

Kristiina Louhi on Suomen tunnetuimpia kuvittajia, joka on saanut työstään lastenkirjatekijänä muun muassa Kaarina Helakisa -, Rudolf Koivu - ja Finlandia Junior -palkinnot sekä Pro Finlandia -mitalin.

Konsertit

Liput

  • 22,50 € | 10,50 €
  • Lippu.fi 
  • Turun konserttitalon lipunmyynti (Aninkaistenkatu 9, 20100 Turku, avoinna ti-pe klo 12–17 sekä tuntia ennen konserttia).