Adjust text size:

Psst! This one's already gone.

Konsertti koirakavereiden kanssa

Päivi Severeide, harppu
Severi Pyysalo ja Tuomas Tainio, lyömäsoittimet

Konsertti siirretään sääolosuhteiden vuoksi Puolalanpuistosta Turun konserttitalolle. 

Konsertissa musiikista nautitaan koirakavereiden kanssa, kun mukana ovat Hali-Koira Hilma-Maria ja avustajakoira Jussi. Päivi Severeide soittaa harppusooloillaan loppukesän auringon säveliä barokista romantiikan ajan musiikkiin. Lisäksi konsertissa kuullaan musiikkia lyömäsoittimille. 

Konsertti on erityisesti suunnattu erityisryhmille, mutta paikan päälle ovat kaikki kuulijat tervetulleita. Ethän ota kuitenkaan konserttiin mukaan omaa koiraasi. Hali-Koiralla on erikseen lupa olla mukana konsertissa. 

Yhteistyössä: Hali-Koira. Lue lisää Hali-Koira-toiminnasta täältä.

Ohjeita konserttikävijöille:

Tapahtuma on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua erikseen. Ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi tuntia ennen konsertin alkua. Ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.lyyti.in/Konsertti_koirakavereiden_kanssa_5632

Huomaathan, että ryhmät voivat ilmoittautua konserttiin erikseen tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/konsertti_koirakavereiden_kanssa_ryhma

Konserttipaikalle voi saapua noin puoli tuntia ennen konsertin alkua. Konsertti on siirretty sään vuoksi Puolalanpuistosta Turun konserttitalolle. 

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Tutustuthan korona-ajan turvallisuusohjeisiimme tästä linkistä.

Kuva: Olav Severeide

Turku Concert Hall
Tuesday
17.08.2021 11:00