Adjust text size:

Psst! This one's already gone.

Avoin kenraaliharjoitus Kulttuurikorttilaisille ja koululaisryhmille: Rokokoon tunnelmissa

Kensho Watanabe, kapellimestari
Sergei Nakariakov, flyygelitorvi
Turun filharmoninen orkesteri

Gabriela Lena Frank: Concertino Cusqueño (Suomen ensiesitys)
Pjotr Tšaikovski: Rokokoo-muunnelmat, versio trumpetille ja orkesterille 
Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 1 C-duuri 

Maailman huipputrumpetisteihin lukeutuva Sergei Nakariakov on tämän hetken kansainvälisesti kysytyimpiä virtuooseja. Nakariakov tulkitsee Tšaikovskin henkeäsalpaavan teoksen Rokokoo-muunnelmat flyygelitorvella. Teos on alun perin sävelletty sellosolistille. Frankin teos on saanut innoituksensa perulaisesta kulttuurista sekä Benjamin Brittenin musiikista. Beethovenin 1. sinfonia täydentää Kensho Watanaben johtaman illan. Watanabe on yksi Yhdysvaltain mielenkiintoisimpia ja monipuolisimpia kapellimestarilupauksia.

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Tutustuthan korona-ajan turvallisuusohjeisiimme tästä. 

Kenraaliharjoitukset Kulttuurikorttilaisille

Kulttuurikortilla pääset kuuntelemaan Turun filharmonisen orkesterin kenraaliharjoituksia maksutta. Kenraaliharjoituksiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Kenraaliharjoitusten kävijämäärä on rajoitettu. 

Lue lisää Kulttuurikortista 

Kenraaliharjoitusten tarkka kesto vaihtelee illan konserttiohjelmasta ja esiintyjistä riippuen. Kenraaliharjoituksessa soitetaan konsertin ohjelmisto läpi. Kapellimestarista ja ohjelmistosta riippuen harjoitellaan myös osia tai stemmoja, tai osa ohjelmistosta jätetään pois tai soitetaan kevyemmin.

Kenraaliharjoitukset pidetään Turun konserttitalolla ellei toisin mainita. Konserttitalon ovet avataan n. klo 10.30, salin ovet vasta muutamaa minuuttia ennen harjoituksen alkua. Konserttitalon kahvila ei ole avoinna harjoitusten yhteydessä.

Kenraaliharjoitukset koululais- ja päiväkotiryhmille

Koululais- ja päiväkotiryhmille avoin kenraaliharjoitus kestää noin 45 minuuttia. Vierailuun voi valmistautua ennakkomateriaalin avulla. Katso tarkemmat tiedot lasten ja nuorten sivustolta.

Ilmoittautumislinkki kenraaliharjoituksiin päivitetään tapahtumaan myöhemmin. 

Turku Concert Hall
Friday
29.10.2021 11:00