Muuta tekstin kokoa:

Kausikortit ja sarjaliput

Kausikortit ja sarjaliput ovat myynnissä Turun konserttitalon lipunmyynnissä:

Turun konserttitalo, Aninkaistenkatu 9
Ti–pe klo 12–17 sekä esitysten alkuun saakka.

Torstai- ja Perjantai-kausikortit myynnissä myös Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntipisteissä. 
Osta verkkokaupasta: Torstai-kausikortti ja Perjantai-kausikortti.

Kausikortit: syksy 2022

Liity yli 800 kausikorttilaisen joukkoon ja valitse itsellesi mieluisin vaihtoehto! Kausikorttilaisiamme yhdistää rakkaus musiikkiin ja palava into kokea aina uusia konserttielämyksiä. Konsertin lomassa myös tavataan ystäviä ja saadaan uusia tuttavuuksia. Konsertit ovatkin monelle kausikorttilaisellemme viikon kohokohta!

Kausikorttilaisena saat 15 % alennusta myös kausikorttiisi kuulumattomien TFO:n konserttien irtolipuista. Etu on henkilökohtainen ja käytettävissä Konserttitalon lipunmyynnissä. Lisäksi saat kutsun kaksi kertaa vuodessa järjestettävään kausikorttilaisten iltaan, jossa tapaat taiteilijoita ja kuulet kuulumisiamme.

Syksyn 2022 kausikortit ovat myynnissä 2.9.2022 asti.
Oman vanhan paikan voi lunastaa 9.8.2022 mennessä.

Torstai

204 | 164 | 84 €

Ikoninen Torstai-kausikortti on kausikorteista suosituin. Torstaisin musiikinystävät kokoontuvat mieliharrastuksensa pariin. Torstai-kausikorttilaisena koko kausi on yhtä juhlaa, sillä tutustut joka viikko uuteen, upeaan ohjelmistoon ja kansainvälisiin ja kotimaisiin huipputaiteilijoihin. Kausikortilla varaat itsellesi saman, oman penkin jokaiseen sarjan konserttiin ja saat kokonaishinnasta 20 % alennusta.

Katso sarjan konsertit.

Perjantai

184 | 148 | 76 €

Rakastetulla Perjantai-kausikortilla siirtymä arjesta viikonloppuun siivittyy musiikin sävelin. Perjantaisin Konserttitalo on täynnä elämää. Perjantai-kausikorttilaisena olet elämysten ytimessä ja tutustut joka viikko uuteen, upeaan ohjelmistoon ja kansainvälisiin ja kotimaisiin huipputaiteilijoihin. Kausikortilla varaat itsellesi saman, oman penkin jokaiseen sarjan konserttiin ja saat kokonaishinnasta 20 % alennusta. 

Katso sarjan konsertit. 

Deluxe

260 | 215 | 98 €

Oletko musiikin suurkuluttaja? Hienoa, siinä tapauksessa tämä sarja on sinulle. Deluxe on nimensä mukaisesti ylellisyyttä tihkuva vaihtoehto, joka takaa monipuoliset musiikkinautinnot ja on pääsylippusi jokaiseen Turun filharmonisen orkesterin kauden orkesterikonserttiin. Deluxe-kausikortilla saat kokonaishinnasta alennusta 30 %, ja kahteen kertaan esitettävistä konserteista voit valita sinulle sopivamman päivämäärän.

Katso sarjan konsertit. 

Sarjat: syksy 2022

Musiikkia, keskustelua ja kurkistuksia kulisseihin! Sarjavalikoimamme täydentää konserttikokemuksesi. Tutustu valikoimaan ja tule mukaan!

Taiteellisen johdon festivaali

90 | 74 | 34 €

Ota osaa festivaalihumuun! TFO:n omat tähdet, taiteellinen johtaja Olli Mustonen ja päävierailija Julian Rachlin loistavat kirkkaina ja esittävät neljän peräkkäisen viikon aikana pyörryttävän upeita ohjelmistoja. Rachlin tuo Kon-serttitaloon muun muassa Berlioz´n Fantastisen sinfonian ja Mozartin viulukonserttoja sekä esiintyy alttoviulisti Sarah McElravyn kanssa. Mustonen puolestaan esiintyy huipputenori Ian Bostridgen kanssa ja tulkitsee Ravelin Boleron sekä Sibeliuksen Lemminkäisen. Sarjalipulla saat kokonaishinnasta 20 % alennusta, ja konserteista voit valita sinulle sopivamman päivämäärän.

10.11. & 11.11. Fantastinen sinfonia 
17.11. & 18.11. Bardista boleroon 
24.11. & 25.11. Kalevalan jäljillä 
1.12. & 2.12. Rachlin & McElravy

SOS: Sävellä oma sarja

Löysitkö ohjelmistosta useamman ihanan konsertin? Jos käyt meillä säännöllisesti, mutta kausikortti tuntuu liian sitovalta, on SOS ratkaisu pulmaan. Sävellä oma sarja ja valitse musiikkitarjonnasta parhaat, juuri itseäsi eniten kiinnostavimmat konsertit. Kun konsertteja on valittuna vähintään viisi, muodostuu yksittäislipuistasi SOS ja saat 20 % alennuksen kokonaishinnasta.

Selaa kauden konsertteja.

Uteliaat aloittelijat

114 | 94 | 46 €

Oletko vasta tutustumassa klassisen musiikin maailmaan? Haluaisitko sukeltaa musiikkiin syvemmin, ja tutustua taiteilijoihin, teoksiin ja eri instrumentteihin? Liity uteliaiden aloittelijoiden joukkoon! Mukaan tarvitset kiinnostuneen mielen klassista musiikkia kohtaan, mitään ennakko-osaamista ei tarvita. Sarjan vetäjänä toimii Eero Linjama, Turun AMK:n musiikin koulutusohjelman päällikkö. Kokoontuminen Turun konserttitalolla klo 17.30.

Katso sarjan konsertit.