Muuta tekstin kokoa:

Ryhmät ja musiikkiasiamiehet

Ryhmät

Ryhmäalennus 10 % myönnetään vähintään 10 hengen ryhmille. Ryhmille järjestetään tilauksesta myös opastettuja kierroksia, VIP-tilaisuuksia sekä erilaisia ruokailuratkaisuja. Tutustu myös musiikkiasiamiestoimintaan!

Musiikkiasiamiehet

Ryhdy musiikkiasiamieheksi – saat ennakkotietoja ja kiehtovia etuja! Voit päästä musiikkiasiamieheksi tuomalla erilaisia ryhmiä orkesterin konsertteihin. Musiikkiasiamiehille järjestetään vuosittain asiamiestilaisuuksia, joissa voit kuulla ennakkotietoa tulevasta ohjelmistosta sekä tehdä ennakkovarauksia ryhmillesi etuhintaan. Etuja tarjoavat Turun filharmonisen orkesterin lisäksi myös Turun musiikkijuhlat, Naantalin musiikkijuhlat ja Turun museokeskus.

Lisätietoja Turun konserttitalon myyntipalvelusta,
02-262 0333 & kulttuuri.myynti@turku.fi

Musiikkiasiamiesedut kaudella 2019-2020

  • Musiikkiasiamiehille järjestetään vuosittain illanviettoja, joissa kerrotaan orkesterin tulevan kauden tapahtumista ja joissa asiamiehillä on mahdollisuus varata tulevan kauden ryhmälippuja ennakkoon, ennen kauden varsinaisen myynnin alkamista. 
  • Orkesterin omissa konserteissa musiikkiasiamies saa aina 5 € alennuksen peruslipun hinnasta ja 1€ alennuksen eläkeläislipunhinnasta. Alennus ei koske lastenkonsertteja.
  • 25 hengen ryhmästä myönnetään kaksi ilmaista lippua.
  • Asiamies saa maksuttomia kutsuvieraslippuja suhteessa myymiinsä lippuihin. Lippukertymää kartuttavat sekä Turun filharmonisen orkesterin konsertteihin että muihin Konserttitalon tapahtumiin hankitut liput.

30–59 myytyä lippua: 1 ilmainen kutsuvieraslippu
60–89 myytyä lippua: 2 ilmaista kutsuvieraslippua
90–119 myytyä lippua: 3 ilmaista kutsuvieraslippua
120–149 myytyä lippua: 4 ilmaista kutsuvieraslippua
150–179 myytyä lippua: 5 ilmaista kutsuvieraslippua
180–199 myytyä lippua: 6 ilmaista kutsuvieraslippua
Yli 200 myytyä lippua: 10 ilmaista kutsuvieraslippua

Kutsuvieraslippu oikeuttaa maksuttomaan pääsyyn kahdelle filharmonisen orkesterin omaan esitykseen/konserttiin. Kutsuvieraslippu on voimassa 12 kk ja sen voi käyttää haluamaansa konserttiin. Kertyneiden myyntien mukaiset kutsuvierasliput jaetaan syksyisin pidettävässä musiikkiasiamiestilaisuudessa. Kutsuvieraslippu ei ole voimassa vierailuesityksissä tai -konserteissa. 

  • Asiamies saa käyttöönsä kalenterivuoden ajan voimassa olevan kausikortin, joka oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn kaikkiin Turun museokeskuksen kohteisiin (Turun linna, Luostarinmäen käsityöläismuseo, Apteekkimuseo ja Qwenselin talo, Biologinen museo, Wäinö Aaltosen museo ja Kuralan Kylämäki). Ryhmäalennus kaupungin museoissa on 10 hengen ryhmille 25 % normaalihinnasta.
  • Musiikkiasiamiehille on tarjolla esittely ja ostoetu myös Turun musiikkijuhlien ja Naantalin musiikkijuhlien tapahtumista ja konserteista. Näin musiikkiasiamies voi tarjota ryhmilleen konserttielämyksen myös kesäaikaan.

Musiikkiasiamiesalennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Musiikkiasiamiestoiminta perustuu aktiivisuuteen ja status säilyy ainoastaan, jos asiamies tuo tapahtumakauden (1.8.–31.7.) aikana orkesterin konsertteihin yhteensä vähintään 30 henkeä. Verkostoon voi liittyä uudestaan vasta yhden välikauden jälkeen.

 

Turun konserttitalon lipunmyynnin ulko-ovi
Katso myös