Muuta tekstin kokoa:

Järjestä tapahtuma

Konserttitalo on Turun filharmonisen orkesterin kotisali. Talon akustisessa suunnittelussa on huomioitu myös muutkin kuin musiikilliset tarpeet. Esiintymistilana sali soveltuu hyvin myös puhetilaisuuksiin ja teatteriesityksiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tee virtuaalikierros Konserttitalossa

Konserttisali

Viuhkamaisesti avautuva konserttisali jakautuu kaltevasti nousevaan alapermantoon, jossa on 633 istumapaikkaa ja porrastetusti nousevan yläpermantoon, jossa on 369 istumapaikkaa. Näkyvyys ja kuuluvuus ovat kaikkialla salissa erinomaiset. Konserttisalissa on 1002 istumapaikkaa.

Aulatilat

Aulatilat (ala-aula 947 m2 ja yläaula 489 m2) ovat avarat ja toimivat: niissä on järjestetty muun muassa auto-, vene-, muoti- ja kauneusmessuja sekä erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä. Valoisa, A-oikeuksin varustettu kahvio liittyy suoraan ala-aulaan.

Studio

60-paikkainen studio on sopiva tila nauhoituksille, kuvauksille ja kokouksille. Siirrettävillä akustiikkaelementeillä tila saadaan kaikuvaksi tai kaiuttomaksi tarpeen mukaan.

Kahvila

Konserttitalolla on A-oikeuksin varustettu kahvila. Ala-aulan kahvilan lisäksi yläaulassa toimii omat palvelupisteet. Kahvilatoimintaa hoitaa Konserttitalo Catering.

Tilavuokraus

Konserttitaloa vuokrataan ulkopuolisille konserttijärjestäjille, yrityksille, yhdistyksille sekä yksityishenkilöille. Konserttisalin lisäksi aulatiloja vuokrataan sellaisinaan tai osia niistä erilaisiin näyttelyihin ja esittelyihin. Tarjolla on myös kokouspaketteja, joihin sisältyy kokoustila, perustekniikka, vaatesäilytys sekä halutut ruokailut. Kokouspaketit yksilöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Konserttitalon yläaula tarjoaa upeat puitteet myös ikimuistoisille juhlille. Häävastaanotot, merkkipäivät, muistotilaisuudet, väitöskaronkka tai tunnelmalliset pikkujoulut – Konserttitalon yläaula on niille arvoisensa juhlapaikka. Juhlapakettiin sisältyy Konserttitalon vuokra ja tarvittava henkilökunta. Kysy lisää!

Talon vuokraukset ja tiedustelut

Pekka Haapanen, tapahtumapäällikkö
pekka.j.haapanen(a)turku.fi
puh. 044 907 2093

Ryhmämyynti ja palvelut yrityksille

Turun konserttitalon myyntipalvelu
puh. (02) 262 0333 (arkisin klo 9-15)
kulttuuri.myynti@turku.fi

Tilat ja tekniikka

Valo- ja äänimestari Eerik Hovi
Vahtimestari Ari Nurminen

Työhyvinvointipaketit

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa mahdollisuuden työpaikkojen ja -yhteisöjen virkistys- ja työhyvinvointipäivien viettämiselle Turun konserttitalolla. TYHY-pakettiin voi kuulua esimerkiksi takahuonekierroksen ja konsertin lisäksi EnkelinSävelen illallinen tai väliaikatarjoilu. Räätälöimme toiveittenne mukaisen paketin, joka sopii teidän työporukallenne. Turun filharmonisen orkesterin vaihtuva konserttitarjonta tekee jokaisesta paketista yksilöllisen.

Esimerkkejä TYHY-paketeista:

Aistien sinfoniaa

(50 hlöä)

  • Kuohuva tervetulomalja
  • Kevyempi noutopöytä katettuna Konserttitalon aistikkaaseen yläaulaan
  • Lippu illan konserttiin.

Yläaula ryhmänne käytössä ruokailun ja TYHY-päivän päätöspuheita varten 1,5 h.

 

 

Musiikillisia makuja

(30 hlöä)

  • Opastettu kierros konserttitalon kulisseihin
  • Ruokailu pöytiin tarjoiltuna ennen konserttia
  • Lippu illan konserttin
  • Lasi kuohuvaa ja pieni väliaikanautinto.

 

Pakettien tilaukset ja tiedustelut:

Turun konserttitalon myyntipalvelu
Puh. 02 262 0333 (ma–pe klo 9–15)
kulttuuri.myynti@turku.fi