Muuta tekstin kokoa:

Kouluille ja päiväkodeille

Tutustu musiikin kiehtovaan maailmaan Turun filharmonisen orkesterin kanssa! 

Konsertit koululais- ja päiväkotiryhmille syksyllä 2023

Open Orchestra

  • ti 14.11. klo 10 (loppuunvarattu)
  • ke 15.11. klo 10 (loppuunvarattu)
  • to 16.11. klo 10 (loppuunvarattu)

Liput 4 €, opettajat ja avustajat veloituksetta. Varaukset puh. 02 262 0333 (ma–pe klo 9–15) tai kulttuuri.myynti@turku.fi. Vain ryhmille.  

Avoimet kenraaliharjoitukset

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa koululais- ja päiväkotiryhmille mahdollisuuden tulla tutustumaan orkesterisoiton salaisuuksiin filharmonikoiden kenraaliharjoitukseen, jossa harjoitellaan kuluvan viikon konserttiohjelmistoa. Vierailuun on mahdollista valmistautua etukäteen lähetettävän ennakkomateriaalin avulla. Kenraaliharjoituksen seuraaminen on maksutonta ja sisältää lyhyen esittelyn Konserttitalolla puoli tuntia ennen harjoituksen alkua. Esittelyt alkavat klo 10.30. Tilaisuus päättyy noin klo 11.45.

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa koululais- ja päiväkotiryhmille pääsyn seuraaviin kevään 2023 kenraaliharjoituksiin: 

Kenraaliharjoituksiin on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautumislinkit päivitetään tälle sivulle elokuun aikana.

Ysivip

Turun koulujen ysiluokkalaiset pääsevät kaupungin kulttuuririentoihin ilmaiseksi Ysivip-korttia vilauttamalla.
Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa Ysivip-kortilla ilmaisen sisäänpääsyn seuraaviin syyskauden 2023 konsertteihin:

Lipun voit noutaa konserttiviikon tiistaista lähtien Konserttitalon lippumyymälästä. Lipun saa, mikäli konsertissa on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Lippuja voi lunastaa kortilla yhden per konsertti ja lunastajan tulee varautua esittämään Ysivip-kortti sekä lippua lunastaessa että lippua tarkastettaessa.

Konsertit järjestetään Turun konserttitalolla, osoite Aninkaistenkatu 9.

Opiskelijat

Ennakkoon ostetun opiskelijalipun hinta on jälkimmäinen ilmoitetuista hinnoista. Sinfoniakonsertteihin opiskelijalipun voi ostaa konserttipäivänä 4,50 eurolla, mikäli paikkoja on jäljellä. Ei varauksia. Etu on henkilökohtainen ja se myönnetään voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan.