Muuta tekstin kokoa:
Lauantai
04.03.2017 19:00

Die Kalewainen in Pochjola -ooppera

Lataa libretto tästä:

 

Karl Müller-Berghausin yli 120 vuotta yleisöltä unohduksissa olleen teoksen maailman kantaesitys. Die Kalewainen in Pochjola on ensimmäinen läpisävelletty Kalavala-aiheinen ooppera maailmassa ja ylivoimaisesti suurisuuntaisin Suomessa 1800-luvulla sävelletty teos. Ooppera on Turun filharmonisen orkesterin ja Turun musiikkijuhlien Suomi 100 -juhlavuoden yhteistuotanto.

Oopperan kapellimestarina toimii Leif Segerstam ja ohjauksesta vastaa Tiina Puumalainen, joka on ohjannut mm. Puhdistuksen ja Oopperan kummituksen. Päärooleissa loistavat tenori Christian Juslin (Achti Lemminkäinen), sopraano Johanna Rusanen-Kartano (Louchi) sekä baritoni Tommi Hakala (Ilmarinen). Oopperan lavastuksesta vastaa Teppo Järvinen, pukusuunnittelusta Pirjo Liiri-Majava ja valaistuksen suunnittelusta Teemu Nurmelin.  Oopperan koreografi on Osku Heiskanen ja kuoron on valmentanut Märt Krell.

Leif Segerstam, kapellimestari
Tiina Puumalainen, ohjaaja
Tommi Hakala, Ilmarinen
Kaisa Ranta, Ismo
Petri Lindroos, Väinämöinen
Johanna Rusanen, Louchi
Christian Juslin, Achti Lemminkäinen
Anna Danik, Luonnotar
Petter Andersson, Tietäjä
Chorus Cathedralis Aboensis, kuoro

Teppo Järvinen, lavastus
Pirjo Liiri-Majava, pukusuunnittelu
Teemu Nurmelin, valaistuksen suunnittelu
Minna Pilvinen, maskisuunnittelu
Märt Krell, kuoron valmennus
Osku Heiskanen, koreografi


Ryhmäliput (min. 10 hlön ryhmille) ja pyörätuoli- ja saattajaliput Lippupisteen palvelupisteistä, puhelinpalveluista tai Turun konserttitalolta.
Show &  Dinner -liput min. 10 hlön ryhmille Lippupisteen puhelinpalveluista.
Lippupisteen puhelinpalvelu 0600 900 900 (päivittäin klo 7-22, puhelun hinta 1,98€/min + pvm/mpm)
Lippupisteen ryhmämyynti 0600 41 31 44 (arkisin klo 9-16, puhelun hinta 2€/min + pvm/mpm)

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo-salin tekniikka on kaikilta osin uusinta uutta, ja sali voidaan muokata jokaiseen tapahtumaan eri näköiseksi. Peruskatsomo (B ja C) on liikuteltavissa, mikä mahdollistaa myös sen, että katsomon/permannon kokoa voidaan pienentää kesken myynnin myyntitilanteen ja tarpeen mukaan. Tästä johtuen on mahdollista, että kaikki katsomokartalla näkyvät paikat eivät ole ostettavissa myynnin joka vaiheessa. Valitsemasi istumapaikka saattaa siis siirtyä lähemmäksi lavaa ja on aina enintään kartan osoittaman etäisyyden päässä esiintymislavasta.

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1 euro/tunti.