Muuta tekstin kokoa:

Liput

TFO telakalla!

Festivaalilippu

92 | 84 | 61 €

Festivaalilippu sisältää seuraavat konsertit:
Jouset jokiristeilyllä I TAI II
Suomalaisia suosikkisävelmiä
Stravinsky: Sotilaan tarina (vain konsertti, dinner ostettava festivaalilippuun erikseen)
Tango del Ángel
Classical x Electro
Brunssikonsertti I TAI II

Festivaalilippu myynnissä vain Turun kulttuurikauppa Ars Musicassa. Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9, avoinna arkisin klo 12-17.

Yksittäiset liput

Katso konserttikohtaiset lippujen hinnat konserttien sivuilta. Osaan tapahtumista vapaa pääsy.

Lippujen hinnat on ilmoitettu muodossa perus / eläkeläinen / alennus (jos kolme hintaa) tai perus/eläkeläinen ja alennus (jos kaksi hintaa).
Yksittäisliput myynnissä Turun kulttuurikauppa Ars Musicassa ja lippupisteen toimipaikoissa sekä lippu.fi-verkkokaupassa.
Lisätietoja hintaryhmistä ja lipunmyyntipaikoista.

Saaristomeri-lippu

Lahjoita Saaristomeren suojeluun. TFO telakalla- festivaalin konserttilipun oston yhteydessä asiakkaan on mahdollista lahjoittaa 5 euroa lyhentämättömänä Saaristomeri-keräykseen. Mahdollistamalla lahjoituksen TFO haluaa osaltaan kiinnittää huomiota ympäristön suojeluun. Lahjoitetut varat käytetään erilaisiin Saaristomeren Suojelurahaston vesiensuojeluhankkeisiin.

Saaristomeri-lippu on mahdollista ostaa seuraaviin konsertteihin:
Jouset jokiristeilyllä I
Tango del Ángel
Jouset jokiristeilyllä II
CLASSICAL X ELECTRO

Fölillä telakalle!

TFO telakalla! -festivaalin maksullisten konserttien lippu toimii bussilippuna Föli-linjoilla ja Fölin vesibussissa ennen ja jälkeen konsertin. Konserttilippu toimii bussilippuna Föli-linjoilla 3 h ennen ja 2 h jälkeen konsertin. Näytä lippu bussin lukijalaitteelle, joka lukee lipun viivakoodin – erillistä lippua ei tarvita. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon.