Muuta tekstin kokoa:

Lasten musiikkijuhlien yhteistyökumppanit 2021

Laivaston soittokunta

Laivaston soittokuntaa, 32 soittajan kokoonpanoa, navigoivat päällikkökapellimestari Juha Ketola ja kapellimestari Tero Haikala. Konserttikokoonpanon lisäksi soittokunnassa on kevyeen musiikkiin erikoistunut Laivaston pieni viihdeorkesteri sekä aktiivisesti toimivat pienyhtyeet Laivaston vaskikvintetti, vaskiseitsikko ja puhallinkvintetti. Myös varusmiesbändi keikkailee ahkerasti omana kokoonpanonaan.

Vuonna 1919 perustettu Laivaston soittokunta pääsi muuttamaan uusiin toimitiloihin historialliselle Heikkilän kasarmialueelle tammikuussa 2020.

Konsertit ja esiintymiset kuljettavat Laivaston muusikoita laajalla toimialueellaan Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Pohjanmaalla. Monipuolisen konserttitoiminnan ohella soittokunta esiintyy erityisesti Merivoimien seremonioissa ja juhlatilaisuuksissa. Laivaston soittokunnan vuoden huipentaa perinteinen joulurauhan julistus Turun vanhalta suurtorilta.

Kotimaan lisäksi Laivaston soittokunta on esiintynyt viime vuosina kansainvälisissä sotilasmusiikkitapahtumissa Lontoossa, Oslossa ja Bremenissä. Pohjoismainen yhteistyö on vienyt Laivaston soittokunnan myös Karlskronaan Ruotsin laivaston soittokunnan vieraaksi.

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto on Turun Kupittaalla sijaitseva luovan toiminnan keskus, joka tarjoaa monipuolisesti erilaista kulttuuritoimintaa lapsille, nuorille ja perheille. Seikkailupuiston teatterissa järjestetään esityksiä aina sirkuksesta tanssiin sekä erilaisiin lastenmusiikkinäytelmiin. 

Mimmit

Lasten suursuosikit Mimmit ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia jo yli 10 vuotta levyillä, TV-ohjelmissa, konserteissa, kirjoissa! Mimmit ovat tehneet yli 500 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja ovat julkaisseet kuusi kehuttua levyä. ”Ystävyys” valittiin vuoden 2017 lastenlevyksi. Levyt ovat saavuttaneet kolme Emma-ehdokkuutta. Lisäksi kaksi levyä on valittu Helsingin Sanomien vuoden levyjen listalle. Mimmit-animaatiot on myyty 40 maahan. Mimmien videoita on katsottu Youtubessa jo yli 8 miljoonaa kertaa. 

Turun Suzukikoulu

Turun Suzukikoulu on vuonna 2009 perustettu yksityinen musiikkioppilaitos, joka tarjoaa taiteen perusopetusta musiikin yleisen oppimäärän mukaan. Innostavia soitto- ja laulutunteja Suzuki-menetelmällä on tarjolla ammattitaitoisten opettajien johdolla vauvasta vaariin. Suzuki-opetus sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Piano-, viulu-, sello- ja kitaratunnit voi aloittaa jo 3-vuotiaana. Laulusuzukiopetuksen puolestaan voi aloittaa jo odotusaikana. Aikuiset opiskelevat omassa aikuisosastossa. Soiton- ja laulunopetuksen lisäksi koulussa tarjotaan elämyksellistä musiikin varhaisiänkasvatusta sekä soitinvalmennusta.

www.turunsuzukikoulu.fi

Turun Vanha Musiikki

Turun Vanha Musiikki ry järjestää ammattilaisvoimin vanhan musiikin tapahtumia Turussa ja lähiseudulla. Lyhyessä ajassa yhdistys on lunastanut paikkansa alueellisena toimijana tehden kiinteää yhteistyötä muun muassa Turun museokeskuksen ja alueen seurakuntien kanssa.

Vakiintuneita ja suosittuja tapahtumia ovat mm. Turun linnan lastenkonsertit, Apteekkimuseon pienoiskonsertit, Panimoravintola Koulun Kauneimmat wanhat joululaulut sekä kirkkokonsertit yhteistyössä mm. Martin seurakunnan kanssa. Lisäksi yhdistys järjestää mm. koululaiskonsertteja sekä luo jatkuvasti uusia innovaatioita, kuten uutta ja vanhaa yhdisteleviä musiikkivideoita.

Yhdistyksessä toimii pitkälle erikoistuneita ammattimuusikoita, ja toimintamme houkuttelee huippumuusikoita myös ympäri Suomea konsertoimaan kanssamme. Näin Turun Vanha Musiikki ry on vakiinnuttanut asemansa Suomen vanhan musiikin kentällä ja vilkas konserttitoimintamme on luonut Turkuun koko ajan kasvavan vakioyleisön!