Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Avoin kenraaliharjoitus Kulttuurikorttilaisille ja koululais- ja erityisryhmille: Prameaa barokkia

Kreeta-Maria Kentala, viulu ja musiikin johto 
Turun filharmoninen orkesteri

Francesco Geminiani: Concerto Grosso Corellin viulusonaatista op. 5 nro 1 D-duuri 
Giovanni Battista Somis: Viulukonsertto G-duuri
Antonio Vivaldi: Konsertto jousille Rv 156 g-molli
Carlo Farina: Capriccio Stravagante
Arcangelo Corelli: Concerto Grosso op. 6 nro 4 A-duuri 

Näyttävää koristeellisuutta, loistoa, polyfonisia melodioita ja mahtipontisuutta – tervetuloa barokkimusiikin maailmaan! Kreeta-Maria Kentala on aikakauden musiikin asiantuntija ja johdattelee kuulijan italialaisen barokin äärelle. Konsertissa kuullaan Geminianin komeita Concerto Grossoja Corellin upeista sonaateista, aina ihanaa Vivaldia ja Corellia, Farinan humoristista varhaista barokkia sekä Corellin oppilaan Somiksen viulukonsertto. Nappaa mukaan paras peruukkisi ja puuteroi posket, tämä ilta vietetään 1600-luvulla.

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Tutustuthan korona-ajan turvallisuusohjeisiimme tästä linkistä.

Kenraaliharjoitukset Kulttuurikorttilaisille

Kulttuurikortilla pääset kuuntelemaan Turun filharmonisen orkesterin kenraaliharjoituksia maksutta. Kenraaliharjoituksiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Kenraaliharjoitusten kävijämäärä on rajoitettu. 

Lue lisää Kulttuurikortista 

Kenraaliharjoitusten tarkka kesto vaihtelee illan konserttiohjelmasta ja esiintyjistä riippuen. Kenraaliharjoituksessa soitetaan konsertin ohjelmisto läpi. Kapellimestarista ja ohjelmistosta riippuen harjoitellaan myös osia tai stemmoja, tai osa ohjelmistosta jätetään pois tai soitetaan kevyemmin.

Kenraaliharjoitukset pidetään Turun konserttitalolla ellei toisin mainita. Konserttitalon ovet avataan n. klo 10.30, salin ovet vasta muutamaa minuuttia ennen harjoituksen alkua. Konserttitalon kahvila ei ole avoinna harjoitusten yhteydessä.

Kenraaliharjoitukset koululais- ja päiväkotiryhmille

Koululais- ja päiväkotiryhmille avoin kenraaliharjoitus kestää noin 45 minuuttia. Vierailuun voi valmistautua ennakkomateriaalin avulla. Katso tarkemmat tiedot lasten ja nuorten sivustolta.

Ilmoittautumislinkki kenraaliharjoituksiin lisätään tapahtumaan myöhemmin.

Turun konserttitalo
Perjantai
6.5. 11:00