Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Avoin kenraaliharjoitus Kulttuurikorttilaisille ja koululaisryhmille: Harppusäveliä Ranskasta

Alpesh Chauhan, kapellimestari
Emmanuel Ceysson, harppu
Turun filharmoninen orkesteri

Jacques Ibert: Divertissement
Henriette Renié: Harppukonsertto
Antonín Dvořák: Sinfonia nro 8 G-duuri op. 88 

Ranskalainen Henriette Renié oli harppumusiikin uranuurtaja. Hänen teoksissaan kuuluu ainutlaatuinen sointi ja vahva virtuoottisuus. Harppukonserton esittää Emmanuel Ceysson, useita palkintoja voittanut tähtiharpisti. Ceysson on Los Angelesin filharmonikoiden uusi harpisti, ja esiintynyt myös Pariisin oopperan sekä New Yorkin Metropolitan-oopperan orkestereissa sekä solistina ympäri Eurooppaa. Ibertin ja Dvořákin iloiset sävelet täydentävät Alpesh Chauhanin johtaman konsertin.

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Tilaisuudessa on käytössä koronapassi. Tutustuthan korona-ajan turvallisuusohjeisiimme tästä. 

Kenraaliharjoitukset Kulttuurikorttilaisille

Kulttuurikortilla pääset kuuntelemaan Turun filharmonisen orkesterin kenraaliharjoituksia maksutta. Kenraaliharjoituksiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Kenraaliharjoitusten kävijämäärä on rajoitettu. 

Lue lisää Kulttuurikortista 

Kenraaliharjoitusten tarkka kesto vaihtelee illan konserttiohjelmasta ja esiintyjistä riippuen. Kenraaliharjoituksessa soitetaan konsertin ohjelmisto läpi. Kapellimestarista ja ohjelmistosta riippuen harjoitellaan myös osia tai stemmoja, tai osa ohjelmistosta jätetään pois tai soitetaan kevyemmin.

Kenraaliharjoitukset pidetään Turun konserttitalolla ellei toisin mainita. Konserttitalon ovet avataan n. klo 10.30, salin ovet vasta muutamaa minuuttia ennen harjoituksen alkua. Konserttitalon kahvila ei ole avoinna harjoitusten yhteydessä.

Kenraaliharjoitukset koululais- ja päiväkotiryhmille

Koululais- ja päiväkotiryhmille avoin kenraaliharjoitus kestää noin 45 minuuttia. Vierailuun voi valmistautua ennakkomateriaalin avulla. Katso tarkemmat tiedot lasten ja nuorten sivustolta.

Ilmoittautumislinkki kenraaliharjoituksiin päivitetään tapahtumaan myöhemmin.

Turun konserttitalo
Torstai
25.11. 11:00