Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Elinvoimaa kulttuurista: Sound Healing Concert

Jani Toivonen, kristallimaljat ja gongit 
Päivi Severeide, harppu
Per Björkling, kontrabasso
Timo Ollila, valot

Gavin Bryars: Tre Laude Dolce
Michael Mauldin: Birds in Winter Prelude no 1
Michael Mauldin: Birds in Winter Prelude no 4
Arvo Pärt: Spiegel im Spiegel

Koe kristallimaljojen, gongin, harpun ja kontrabasson luoma ainutlaatuinen äänimatka sisimpääsi syvärentouttavassa äänihoitokonsertissa. Konsertissa kuullaan jatkumona sekä improvisoitua että valmiiksi sävellettyä musiikkia Arvo Pärtiltä, Mauldilta sekä Stefano Scodanibbiolta. Konsertti taltioidaan. 

Äänihoito rauhoittaa mielen ja syvärentouttaa kehon. Äänihoito on syvärentoutusmenetelmä mikä on puhtaasti terveyttä tukeva ja ylläpitävä sekä ennen kaikkea ennaltaehkäisevä hoitomuoto.

Äänihoitokonsertissa makoilet tai istut mukavasti ja annat soivien kristallikulhojen, gongien, harpun ja kontrabasson sointujen huuhdella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. Instrumenttien sävelet saavat kehon triljoonat solut soimaan harmonisesti ja purkavat näin energiatukoksia sekä avaavat meridiaaneja. Syvemmällä tasolla instrumenttien tuottamat harmoniset äänet vaikuttavat tietoisuuden tasoon hidastamalla aivorytmejä alfa- ja theeta-taajuuksiin, mikä aktivoi kehon parantavia energioita. 

Yhteistyössä: Valonkädet 
www.valonkadet.com

Hyvinvointikonsertti kuuluu Elinvoimaa kulttuurista -sarjaan. 

Kulttuuri tekee hyvää! Turun kulttuuripääkaupunkivuoden 2011 slogan syttyy eloon TFO:n ja kirjaston tapahtumakokonaisuudessa alkusyksyllä. Yleisöluennoista, TFO:n hyvinvointikonserteista sekä luentojen yhteydessä koettavista taidevarteista koostuva sarja keskittyy kehon ja mielen hyvinvointiin. Sarjaan kuuluvat konsertit Musiikkia ja mielenrauhaa, Sound Healing Concert sekä Joogaa meren äärellä. Tapahtumakokonaisuuden luennot löytyvät täältä.

Ennen konserttia luvassa on sarjaan kuuluva yleisöluento kaupunginteatterin ylälämpiössä klo 18-19:  Musiikkia ikääntyville aivoille: Musiikkiaktiviteetit terveen ikääntymisen ja kuntoutuksen tukena – dosentti Teppo Särkämö, kognitiivisen aivotutkimuksen yksikkö, Helsingin yliopisto

Ohjeita konserttikävijöille:

Tapahtuma on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua erikseen. Ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi tuntia ennen konserttia. Ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.lyyti.in/soundhealing
Paikkoja on rajattu määrä. Estyessäsi ilmoitathan meille, jotta saamme vapautettua paikkasi: kulttuuri.myynti@turku.fi tai (02) 262 0333.
Tuomiokirkon ovet avataan tunti ennen konserttia.

Äänihoitokonsertissa voit makoilla tai istua mukavasti. Otathan halutessasi mukaan oman joogamaton tai muun mukavan alustan. Kirkon penkit ovat yleisön käytössä normaalisti.

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Tutustuthan korona-ajan turvallisuusohjeisiimme tästä linkistä.

Osoite:
Turun tuomiokirkko
Tuomiokirkonkatu 1, 20500 Turku

Yhteistyössä: Turun Tuomiokirkko 

Turun tuomiokirkko
Maanantai
23.8. 20:00

Tapahtuman kesto noin 1 tunti.