Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

K-50-messut

K50-messut jatkavat ihmisten yhdistämistä epävarmoista ajoista huolimatta - tapahtumassa suositellaan noudattamaan turvavälejä, ja tutustumaan uusiin ihmisiin lähemmin sen sijaan esimerkiksi Tinderissä.

Koska deittailu on vuodesta toiseen kävijöiden toive, se on tulevien messujen teema! K50-messut juontaa deittikuningattarenakin tunnettu Anna Uusiheimala, joka on yhdistänyt tuhansia ihmisiä ympäri Suomea. Anna luennoi myös digiajan deittailusta, eli kuinka käyttää Tinderiä ja millaiset taktiikat digimaailmassa toimivat ja mitkä eivät. Muun ohjelman lomassa Uusiheimala kannustaa messukävijöitä tutustumaan uusiin ihmisiin jakamalla pieniä vinkkejä toimien samalla Cubidona läpi päivän. 

Turun K50-messut järjestetään ensimmäistä kertaa Turun konserttitalolla, lauantaina 27.11.2021. Pääsymaksuton tapahtuma tarjoaa monipuolista viihdettä ja samalla pääsee tutustumaan lukuisiin kiinnostaviin harrastuksiin, tuotteisiin ja palveluihin, kuten kauneudenhoitoon, hyvinvointiin, terveyteen, kodinsisustukseen ja kulttuuriin.

Tapahtumaan pääsee sisään ainoastaan koronapassilla! Toivomme passin tulostamista tai lataamista puhelimeen jo ennen tapahtumaan saapumista. Verkkosivuillamme on linkki latausohjeisiin, www.k50messut.fi/turku

Koronapassin saa, mikäli on saanut täyden rokotussarjan, immuniteetin sairastetusta koronasta tai negatiivisen testituloksen.

Poimintoja ohjelmasta: 

12.45 Aurinkobaletti

15.15 Anna Uusiheimala: Digimaailma ja ulkonäköpaineet deittailussa

15.45 Sagastina Care Oy: Kristalliäänimaljarentoutus

16.00 Eläketurvakeskus: Työuran joustavat loppuvuodet

16.15 Unicef Suomen UNICEF: Autetaan lapsia kirjain kerrallaan – voita kuukauden kahvit UNICEFin leikkimielisessä ristikkokisassa!

17.00 Kirjailija Päivi Ingrid Siren esittelee senioreille kirjoittamaansa pienoisromaania Sielut Armonlaakson rannalla

17.15 Tanssiseura sekahaku: Tanssinäytös ja fuskun perusteet -pikakurssi

https://www.k50messut.fi/turku/?utm_source=menoinfo&utm_medium=kalenteri&utm_campaign=menoinfo

 Vapaa pääsy!

Tapahtuman järjestää Huikea Oy, yhteistyökumppaneita ovat Turun kaupunki, Solid House, Unicef ja ONNI hoiva.

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Tilaisuudessa on käytössä koronapassi. Tutustuthan korona-ajan turvallisuusohjeisiimme tästä linkistä.

 

Turun konserttitalo
Lauantai
27.11.2021 12:00