Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Luontosinfonia

Erkki Lasonpalo, kapellimestari 
Aili Ikonen, laulu
Chorus Cathedralis Aboensis, kuoron valmennus Paavo Hyökki
Turun filharmoninen orkesteri

Luontosinfonia on elokuva, jossa ainutlaatuinen, dokumentaarinen luontokuvaus sulautuu musiikin harmoniaan. Elokuva sai ensi-iltansa elokuvateattereissa vuonna 2019 ja saavutti suuren suosion niin yleisön kuin kriitikoidenkin taholta. Luontosinfonia koetaan nyt ensimmäistä kertaa live-esityksenä. Tunnelmallisessa ulkoilmakonsertissa elokuva esitetään screeniltä ja koetaan elävän musiikin säestyksellä hämärtyvässä loppukesän illassa.

Luontosinfonia on ylistys Suomen luonnolle. Metsän tarina ja Järven tarina -elokuvien tekijätiimin ja palkitun säveltäjän suurteos esittelee luontokuvauksen helmet teoksessa, joka vie katsojan syvälle luonnon sydämeen. Elokuvan on ohjannut Marko Röhr ja elokuvannut Teemu Liakka. Palkitun säveltäjä Panu Aaltion musiikki kuljettaa katsojan Suomen luonnon monimuotoisuuteen kaikkina vuodenaikoina. 

Tapahtuma on osa Itämeripäivää. Turku viettää Euroopan kulttuuripääkaupungin kymmenvuotisjuhlaa. Luontosinfonia toteutetaan osana merkkivuoden ohjelmaa.

Katso elokuvan traileri tästä (linkki ohjautuu YouTubeen).


Muu lavaohjelma Forum Marinumin edustalla: 

klo 18:00-19:00 Itämeri lautasella-kokkikisa 
Joukkueissa: Turun yliopiston rehtori Jukka Kola sekä Åbo Akademin rehtori Moira von Wright sekä Viking Linen keittiömestari Oula Hänninen ja Smörin keittiömestari Mikko Pakola ja Turun kaupungin apulaispormestari Ville Valkonen.

klo 19.30-20:15 Paneelikeskustelu: Ilmastotekoja puhtaamman luonnon puolesta
Panelisteina: toiminnanjohtaja Aija Kaski (Pidä Saaristo Siistinä ry), vastuullisuuspäällikkö Dani Lindberg (Viking Line Oy) ja elokuvatuottaja ja -ohjaaja Marko Röhr.

Lavaohjelman juontaa Lola Odusoga.

Yhteistyössä: Itämeripäivä ja Viking Line

Konserttivieraan ohjeistus

Forum marinum
Torstai
26.8. 21:00

Kesto noin 1 h 15 min, ei väliaikaa.