Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

PERUTTU: Someone Like You - The Adele Songbook

Tapahtumanjärjestäjä RH Entertainment Oy:n konkurssin seurauksena Turun konserttitalossa 10.1.2023 pidettävä Someone Like You – The Adele Songbook -esitys on peruttu. Päätös peruutuksesta on tullut konkurssipesältä.


Mikäli olet hankkinut lipun RH Entertainmentin tapahtumaan, joka on peruutettu tai tullaan peruuttamaan, peruuntumisesta aiheutuva vahinko on konkurssissa valvottavaa velkaa. Voit tällöin ilmoittaa saatavasi konkurssipesälle sähköpostilla osoitteeseen rh@krogerus.com. Saatavailmoituksessa pyydetään ilmoittamaan velkojan yhteystiedot, saatavan määrä ja peruste sekä tieto siitä, milloin lippu on ostettu.

 

///////////////////////////

Kiristyneiden koronarajoitusten vuoksi konsertti joudutaan siirtämään tammikuulle 2023. Jo ostetut liput käyvät uudelle konserttipäivälle sellaisenaan! Jos uusi konserttipäivä ei asiakkaalle käy niin lipun voi palauttaa 31.3.2022 asti. Lippujen palautusta koskevat ohjeet löytyvät lipunmyyjän nettisivuilta https://web.lippu.fi/palautus/ 

Someone Like You – The Adele Songbook on korkeatasoinen ja sykähdyttävä konserttielämys, jossa solistina toimii nuori englantilainen laulajatar Katie Markham.

Konsertin ohjelmisto koostuu voittopuolisesti lontoolaisen mega-tähden Adelen tunnetuksi tekemistä kansainvälisistä hiteistä kuten Chasing Pavements, Make You Feel My Love, Set Fire To The Rain, Someone Like You, Hello, Rolling In The Deep ja Skyfall.

Konsertissa kuullaan myös osuvia poimintoja muun muassa George Michaelin, Shirley Basseyn, Barbra Streisandin, Amy Winehousen ja Bob Dylanin tuotannosta.

Konsertin järjestää RH Entertainment Oy

Turun konserttitalo
Tiistai
10.1. 19:00

konsertin kesto 2h 10min, sis. väliaika 30min

Liput
€49,90 € | €44,90 € | €39,90 €