Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Show Must Go On

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.

Mercurya esittää Mikael Saari, jonka hurmaavaa Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo peräti kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi Suomen isoimpien teatterien lavoilla esiintyen ja useita musikaalirooleja tehden.

Queen-yhtyeen rinnalla kulkee myös tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauskasta retkestä maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta muutoin ei Lontoon matkalta kommelluksia puutu.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan tätä esitystä, joten paras vaihtoehtosi on saapua paikalle ja kokea se itse! Esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa! Showssa kuullaan Queenin elämää suuremmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta.

Esiintyjät:

Freddie Mercury: Mikael Saari
Brian May: Simo Pirttimaa
John Deacon: Kalle Salonen
Roger Taylor: Simo Stenman

Mikko: Taneli Läykki
Pete: Rafael Järvinen
Carita: Elisa Lairikko
Kasper: Aaro Joki

Kitara: Simo Pirttimaa
Basso: Kalle Salonen
Rummut: Simo Stenman
Koskettimet: Kasperi Kinnunen
2. kitara: Sami Tenhunen

Tapahtuman järjestää Suomen Musiikkiteatteri.

Turun konserttitalo
Sunnuntai
20.11. 18:00

Esityksen kesto n. 2h 40min sis. väliaika.

Liput
€45,00 € | €41,00 € | €35,00 €