Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Tuliset Tenorit Ihan Liekeissä

JYRKI ANTTILA, PENTTI HIETANEN, TOMI METSÄKETO, TERO HARJUNNIEMI ja JUKKA NYKÄSEN 10-HENKINEN ORKESTERI

Ilmiöksi kymmenen vuoden aikana noussut Tuliset Tenorit palaa konserttisaleihin syksyllä 2022 ja tarjoaa kuulijoilleen sydäntä sykähdyttäviä unohtumattomia hetkiä.

Alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluneet upeaääniset ja karismaattiset Jyrki, Pentti ja Tomi saavat rinnalleen Tero Harjunniemen. Hän on monille tuttu Kansallisoopperan Oopperan kummituksesta, jossa hän loisti pääosassa. Tero on esiintynyt myös monissa konserteissamme ja valloittanut yleisön taidoillaan.

”Innolla odotamme, että pääsemme jälleen esiintymään yhdessä live-yleisölle ja konserteista tulee varmasti ikimuistoisia”, sanoo Pentti Hietanen iloiten.

”On suuri ilo ja kunnia esiintyä teille jälleen yhdessä tenoriveljien kanssa loistavan orkesterin säestämänä”, toteaa puolestaan Jyrki Anttila ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi konsertteihin.

Yhdessä nämä superlahjakkaat tenorit tarjoavat yleisölleen kansainvälisen tason konsertin. Ohjelmisto koostuu iki-ihanista tenoriklassikoista, unohtamatta suomalaisten rakastamia tangoja sekä muita yleisön suosikkeja kuten Granada, O Sole Mio, Con Te Partiro jne.

ILOA, VALOA JA MEININKIÄ SYKSYN SYNKKYYTEEN, VARAA HETI.

Tapahtuman järjestää Lilja K oy.

Turun konserttitalo
Perjantai
4.11. 19:00

Kesto n. 2 h 30 min sis. väliaika.

Liput
€55,00 €