Muuta tekstin kokoa:

Ukrainian National Ballet of Odessa: Joutsenlampi

Tapahtuman myynti on tällä hetkellä keskeytetty. Odotamme lisätietoja tapahtuman järjestäjältä ja RH Entertainment Oy:n konkurssipesänhoitajalta. Asiasta tiedotetaan, kun tilanne on selvinnyt. 

///////////////

The Ukrainan National Ballet of Odessa ensivierailulle Suomeen joulukuussa! 

Ukrainan arvostetuimpiin balettitaloihin lukeutuva The Ukrainan National Ballet of Odessa tuo Suomeen rakastetuimman teoksensa Pjotr Tšaikovskin Joutsenlammen. Hurmaava baletti nähdään Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Mikkelissä, Lahdessa, Helsingissä, Turussa, Lappeenrannassa, Tampereella ja Oulussa. 

The Ukrainan National Ballet of Odessan Joutsenlammen Odette-Odilen vaativan roolin Suomessa tanssii prima ballerina Iryna Khandazhevskaya, joka on kerännyt huippuarvosteluja ympäri maailmaa. Baletin miespääosassa nähdään kansainvälisen tanssikilpailun Ateenassa vuonna 2018 voittanut Aleksey Knyazkov. The Ukrainan National Ballet of Odessan käyttämät puvut ja lavastukset on tehty käsityönä Ukrainan taitavimpien tekijöiden toimesta: asialla ovat sekä Odessan että Kiev National Theatres of Opera and Balletin käsityöläismestarit. 

Arvostetun uran balettitanssijana ja koreografina tehnyt Vladimir Troshenko (1954-2022) perusti The Ukrainan National Ballet of Odessan vuonna 2006.  Alkusysäyksenä uuden baletin perustamiselle toimi kutsu saapua esittämään Tšaikovskin Pähkinänsärkijää kaikkiin Yhdysvaltojen arvostetuimpiin saleihin. Siitä lähtien The National Ballet of Odessa on kiertänyt Pähkinänsärkijän ja Joutsenlammen kanssa kansainvälisillä kiertueilla ympäri Yhdysvaltoja ja Kanadaa sekä tehnyt menestyksekkäitä kiertueita kotimaassaan Ukrainassa ja monin paikoin Euroopassa ja Aasiassa. The Ukrainan National Ballet of Odessan ohjelmisto on luotu baletin parhaita perinteitä kunnioittain ja sen mestareiden, kuten Natalia Makarovan, Rudolf Nurejevin ja Mihail Baryshnikovin viitoittamalla tiellä. Suomessa The National Ballet of Odessa nähdään ensimmäistä kertaa joulukuussa 2022.

Tapahtuman järjestää RH Entertainment Oy.

Turun konserttitalo
Maanantai
19.12. 19:00

Esityksen kesto 2h 30min sis. väliaika.

Liput
€89,90 € | €79,90 € | €69,90 €