Muuta tekstin kokoa:

Musiikki soi verkossa

Suurimpaan konserttinälkään löytyy apu verkkokonserteistamme. TFO Livessä nähdään kevään aikana viikoittain konserttilähetyksiä: niin kamarimusiikkia kuin muitakin konserttikokonaisuuksia. Tieto ohjelmistoista ja ajankohdista päivitetään tähän uutiseen. 

TFO Live

Pe 10.4. klo 18: TFO Kamarimusiikkilive - Pääsiäiskonsertti

Pitkäperjantaina kuullaan Haydnin Jeesuksen seitsemän sanaa ristillä. Teoksen esittävät TFO:n muusikoista koostuva kamarimusiikkikokoonpano ja tekstin lausujana kuullaan Turun tuomiokirkon kanttori Jukka Pietilää.  Vaikuttavassa teoksessa on seitsemän meditatiivista, hidasta osaa sekä johdanto ja päätösosa. Konsertti lähetetään yhteistyössä Turun ja Kaarinan Seurakuntayhtymän kanssa. 

Tutustu konserttiin
Katso lähetys

To 16.4. klo 19: TFO Live: Olli Mustosen resitaali

TFO:n tuleva taiteellinen johtaja Olli Mustonen esittää pianoresitaalin suorana lähetyksenä. Ohjelmassa on Ludwig van Beethovenin pianosonaatteja. Resitaalin ensimmäisellä puoliajalla kuullaan pianosonaatit nro 6 ja nro 18 ja toisella puoliajalla pianosonaatit nro 5 ja nro 21, lisänimeltään ”Waldstein”.

Tutustu konserttiin
Katso lähetys

Muista myös menneet tallenteet

Kaikki tulevat ja menneet verkkolähetykset ovat katsottavissa täältä
Muista myös TFO:n Youtube-kanava.
Ja eikun viihtymään kotisohvalle! 

To 2.4. klo 19: Flyover Beatbox!

Flyover Beatbox! -konsertti kuultiin ensimmäisen kerran TFO:n ohjelmistossa syyskuussa 2019. Konserttia on suuresti toivottu verkkolähetysarkistoon, ja nyt toive toteutuu! Basisti Lauri Porran ja beatbox-sensaatio Felix Zengerin tähdittämä konsertti lähetetään torstaina 2.4. klo 19 osoitteesta tfo.fi/live. Lähetyksen jälkeen sekä Porran että Zengerin teokset ovat katsottavissa arkistosta myös jälkeenpäin. 

Tutustu konserttiin
Katso lähetys

Su 5.4. klo 15: TFO Kamarimusiikkilive - Lasten musiikkisalonki

Iloinen koko perheen konsertti kutsuu viihtymään mielikuvituksen maailmaan! Ferdinand-härkä on satuklassikko kiltistä härästä, joka ei halunnut taistella vaan olla ystävällinen kaikille. Suurisydämisen härän tarina kuullaan upeana musiikkisatuna, josta ei vauhdikkaita tilanteita puutu. 

Tutustu konserttiin
Katso lähetys