Ändra textens storlek:

Så här hittar du oss

Åbo konserthus ligger alldeles i stadens centrum invid Trätorget. Kommunikationerna och kollektivtrafiken är utmärkta. Busstationen är belägen nästan bredvid konserthuset och järnvägsstationen ligger en knapp kilometer bort. 

Anländer du med egen bil är det lättast att parkera bilen i Trätorgets parkeringsgrotta, som är belägen alldeles bredvid Konserthuset.

Det lönar sig att komma till konsertplatsen i god tid. Salens dörrar öppnas vanligtvis 15 minuter före konsertens början. Om du löser ut biljetter på konsertplatsen lönar det att anlända till konserten senast en halv timme innan konsertens början. Biljettförsäljningen vid dörren inleds alltid en timme före konsertens början.

Om du blir försenad

Försenad publik släpps inte in i salen mitt under konserten. Med vägledning av personal är det eventuellt möjligt att få komma in mellan verken, eller vid vissa konserter först vid pausen.

Rörelsehindrade

Åbo konserthus samt en stor del av de övriga konsertplatserna lämpar sig även för rörelsehindrade. Konserter i vilka guidade rundturer ingår kan utgöra undantag. Man kan kontrollera tillgängligheten i samband med köpet av biljetten.

Hittegods

Förfrågningar om saker som glömts kvar i Åbo konserthus kan riktas till den operativa chefen eller på plats till Konserthusets personal.