Ändra textens storlek:

Abonnemang och seriebiljetter

Abonnemang och seriebiljetter säljs i Åbo konserthus biljettförsäljning:

Åbo konserthus, Aningaisgatan 9
Ti–fr kl. 12–17 och i samband med evenemangen.

Abonnemang: våren 2023

Anslut dig till de över 800 abonnenterna och välj det alternativ som passar dig bäst! Våra abonnenter förenas av kärleken till musiken och en brinnande iver att få ständigt nya konsertupplevelser. I samband med konserten träffar man även vänner och får nya bekanta. För många av våra abonnenter är konserterna veckans höjdpunkt!

Som abonnent får du 15% rabatt även på enkelbiljetter till ÅFO:s konserter som inte hör till ditt abonnemang. Förmånen är personlig och kan utnyttjas i Konserthusets biljettförsäljning. Dessutom får du inbjudan till abonnentkvällen som arrangeras två gånger i året, då du träffar artister och hör om våra nyheter.

Säsongkort för säljs t.o.m. 12.1.2023.
Den egna gamla platsen kan lösas ut t.o.m. 16.12.2022.

Torsdag

200 | 165 | 93 €

Det ikoniska Torsdags-abonnemanget är det populäraste av våra abonnemang. På torsdagarna samlas musikvännerna till sin favorithobby. Som torsdagsabonnent är hela säsongen en fest, eftersom du varje vecka får stifta bekantskap med en ny och fantastisk repertoar samt internationella och finländska toppartister. Med abonnemanget reserverar du din egen stol till varje konsert i serien och får 20% rabatt på totalpriset.

Bekanta dig med konserterna i serien.

Fredag

180 | 149 | 84 €

Med det omtyckta Fredags-abonnemanget fyller du övergången från vardag till veckoslut med musik. På fredagarna är Konserthuset fyllt av liv. Som fredagsabonnent är du mitt i upplevelsernas centrum och får varje vecka stifta bekantskap med en ny och fantastisk repertoar samt internationella och finländska toppartister. Med abonnemanget reserverar du din egen stol till varje konsert i serien och får 20% rabatt på totalpriset.

Bekanta dig med konserterna i serien.

Deluxe

324 | 271 | 140 €

Är du en storkonsument av musik? Utmärkt, i så fall är den här serien för dig. I enlighet med namnet är Deluxe ett lyxigt alternativ som garanterar mångsidiga musiknjutningar och är din biljett till alla Åbo filharmoniska orkesters orkesterkonserter under säsongen. Med Deluxe-abonnemanget får du 30% rabatt på totalpriset och av de konserter som spelas två gånger kan du välja det datum som passar dig bättre.

Bekanta dig med konserterna i serien.

Seriebiljetter: våren 2023

Musik, diskussion och glimtar bakom kulisserna! Vårt utbud av serier kompletterar din konsertupplevelse. Bekanta dig med utbudet och kom med!

SOS: Komponera din egen serie

Hittade du flera underbara konserter i programmet? Om du regelbundet besöker oss men ett abonnemang känns för bindande är SOS lösningen på problemet. Komponera din egen serie och välj de bästa konserterna som intresserar just dig mest i musikutbudet. När du har valt minst fem konserter blir dina enkelbiljetter en SOS-serie och du får 15% rabatt på det totala priset.

Bekanta dig med säsongens konserter.