Ändra textens storlek:

Psst! Det här var redan.

PERUTTU: Uriah Heep - 50th Anniversary Show

Tapahtumanjärjestäjä RH Entertainment Oy:n konkurssin seurauksena Turun konserttitalossa lauantaina 19.11.2022 pidettävä Uriah Heep -esitys on peruttu. Päätös peruutuksesta on tullut konkurssipesältä, joka ei sitoudu RH Entertainment Oy:n ja Uriah Heepin välisiin sopimuksiin, eikä konkurssipesä tule järjestämään Uriah Heep -konsertteja.
 
Lippujen palautuksien käsittely on tällä hetkellä konkurssipesänhoitajalla kesken. Odotamme lisätietoja asiasta ja tiedotamme lipun ostaneita asiakkaita, kun päätös lipunmyynnistä on syntynyt. 
 

///////////////////////////////////////////////

 

Poikkeuksellisen suurta suosiota Suomessa jo vuosikymmeniä nauttinut brittibändi Uriah Heep saapuu 50-vuotisjuhlakiertueensa merkeissä Suomeen konsertoimaan. Juhlakonsertti poikkeaa totutusta keikkakaavasta

Uriah Heepin 50-vuotisjuhlakonsertti on kattava läpileikkaus yhtyeen pitkään taipaleeseen hard rockin huipulla.

Yli kaksi ja puoli tuntia (!) väliaikoineen kestävässä juhlakonsertissa kuullaan yhtyeen uran kannalta merkittävimpien biisien koko arsenaali esikoisalbumilta tähän päivään. Konsertti poikkeaa Uriah Heepin totutusta keikkakaavasta siinä mielessä, että se ei ole vain huippuenerginen keikkatykitys, vaan harkitusti vetovoimaisen musiikin, mielenkiintoisten tarinoiden ja näyttävien visuaalisten efektien avulla yhtyeen historian kertova, konserttisaleihin räätälöity rock show.

Yhtyeen 50-vuotisjuhlakiertue starttaa keväällä 2022 Venäjältä, jonka jälkeen sen nähdään Saksassa, Itävallassa, Ranskassa, Italiassa, Englannissa ja Tanskassa ja Suomessa. Kaiken kaikkiaan kiertue käsittää yli 40 konserttia.

Konsertin järjestää RH Entertainment Oy

Åbo konserthus
lördag
19.11. 19:00
Biljetter
€59,90 € | €54,90 € | €49,90 €