Ändra textens storlek:

Psst! Det här var redan.

Avoin kenraaliharjoitus Kulttuurikorttilaisille ja koululais- ja erityisryhmille: For the Uncommon Woman

Daniela Musca, kapellimestari
Elina Vähälä, viulu
Tanja Nisonen, käyrätorvi
Turun filharmoninen orkesteri

Joan Tower: Fanfare for the Uncommon Woman
Ethel Smyth: Konsertto viululle ja käyrätorvelle
Edward Elgar: Falstaff

Italialainen kapellimestari Daniela Musca debytoi Turussa. Konsertti alkaa Grammy-palkitun yhdysvaltalaissäveltäjä Joan Towerin musiikilla. Illan solistinumerona kuullaan Ethel Smythin konsertto, jossa tunnetuimpiin suomalaisviulisteihin kuuluva Elina Vähälä ja käyrätorvisti Tanja Nisonen loistavat päärooleissa. Konsertin päätöksenä on Elgarin harvoin kuultu, mutta säveltäjän itsensä parhaana orkesteriteoksenaan pitämä sinfoninen runo Falstaff, joka perustuu Shakespearen koomiseen hahmoon näytelmästä Henry IV. 

Kenraaliharjoitukset Kulttuurikorttilaisille

Kulttuurikortilla pääset kuuntelemaan Turun filharmonisen orkesterin kenraaliharjoituksia maksutta. Kenraaliharjoituksiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Kenraaliharjoitusten kävijämäärä on rajoitettu. 

Lue lisää Kulttuurikortista 

Kenraaliharjoitusten tarkka kesto vaihtelee illan konserttiohjelmasta ja esiintyjistä riippuen. Kenraaliharjoituksessa soitetaan konsertin ohjelmisto läpi. Kapellimestarista ja ohjelmistosta riippuen harjoitellaan myös osia tai stemmoja, tai osa ohjelmistosta jätetään pois tai soitetaan kevyemmin.

Kenraaliharjoitukset pidetään Turun konserttitalolla ellei toisin mainita. Konserttitalon ovet avataan n. klo 10.30, salin ovet vasta muutamaa minuuttia ennen harjoituksen alkua. Konserttitalon kahvila ei ole avoinna harjoitusten yhteydessä.

Kenraaliharjoitukset koululais- ja päiväkotiryhmille

Koululais- ja päiväkotiryhmille avoin kenraaliharjoitus kestää noin 45 minuuttia. Vierailuun voi valmistautua ennakkomateriaalin avulla. Katso tarkemmat tiedot lasten ja nuorten sivustolta.

Åbo konserthus
torsdag
22.09.2022 11:00

Du kunde också vara intresserad av