Muuta tekstin kokoa:

Someone Like You - The Adele Songbook

Konsertin myynti on tällä hetkellä keskeytetty. Odotamme lisätietoja tapahtuman järjestäjältä. Asiasta tiedotetaan, kun tilanne on selvinnyt. 

///////////////////////////

Kiristyneiden koronarajoitusten vuoksi konsertti joudutaan siirtämään tammikuulle 2023. Jo ostetut liput käyvät uudelle konserttipäivälle sellaisenaan! Jos uusi konserttipäivä ei asiakkaalle käy niin lipun voi palauttaa 31.3.2022 asti. Lippujen palautusta koskevat ohjeet löytyvät lipunmyyjän nettisivuilta https://web.lippu.fi/palautus/ 

Someone Like You – The Adele Songbook on korkeatasoinen ja sykähdyttävä konserttielämys, jossa solistina toimii nuori englantilainen laulajatar Katie Markham.

Konsertin ohjelmisto koostuu voittopuolisesti lontoolaisen mega-tähden Adelen tunnetuksi tekemistä kansainvälisistä hiteistä kuten Chasing Pavements, Make You Feel My Love, Set Fire To The Rain, Someone Like You, Hello, Rolling In The Deep ja Skyfall.

Konsertissa kuullaan myös osuvia poimintoja muun muassa George Michaelin, Shirley Basseyn, Barbra Streisandin, Amy Winehousen ja Bob Dylanin tuotannosta.

Konsertin järjestää RH Entertainment Oy

Turun konserttitalo
Tiistai
10.1. 19:00

konsertin kesto 2h 10min, sis. väliaika 30min

Liput
€49,90 € | €44,90 € | €39,90 €